Șefii CEO încă mai speră să dea pe brazdă FNME în privința redefinirii locurilor de muncă

Șefii Complexului Energetic Oltenia încă mai speră să dea pe brazdă FNME în privința redefinirii locurilor de muncă. Federația s-a opus acestei inițiative pe care o consideră că poate naște abuzuri. Administrația încă mai speră că se poate negocia pe tema redefinirii locurilor de muncă și susține că va rămâne deschisă la noi discuții.

„Prin intenția de redefinire a locului de muncă în interiorul bazinului carbonifer din care face parte cariera, se urmărește, în primul rând, să se garanteze certitudinea neîntreruperii raportului de muncă în acele situații viitoare de reducere naturală a activității miniere.

Avand  posibilitatea de transfer la o alta cariera, pe un post similar în cadrul aceluiași bazin carbonifer, salariații isi conserva integralitatea drepturilor.

Redefinirea locului de munca asigura numarul de personal necesar  funcționarii la capacitate a utilajelor.

Avand convingerea că scopul acestei intenții ar asigura cele mai bune avantaje pentru ambele părți, iar partenerul social va intelege rationamentul, conducerea societății rămâne în continuare deschisă discutiilor pe această temă.”, conform CEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com