Şefii Carierei Peşteana riscă să fie daţi afară

Şefii Carierei Peşteana, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, riscă să rămână fără funcţii. Conducerea Complexului Energetic Oltenia a fost sesizat în legătură cu anumite nereguli din punct de vedere al actului de management, respectiv probleme de natură tehnică apărute în activitatea carierei respective. S-a dispus de către conducerea carierei o analiză din partea unei comisii de specialitate pentru a stabili ceea ce s-a întâmplat la subunitatea respectivă.

Riscă să îşi piardă funcţiile

Potrivit reprezentanţilor societăţii producătoare de energie electrică şeful de carieră, adjunctul acestuia şi încă un şef sunt vizaţi chiar de o înlocuire din funcţii, dacă aspectele semnalate se vor confirma.

2 comentarii la „Şefii Carierei Peşteana riscă să fie daţi afară

 • 4 aprilie 2018 la 1:35
  Legătură permanentă

  Nu merita sa fie dati afara ci dusi direct LA PUSCARIE!!!!!!!!
  Frati mineri,nici nu aveti idee ce magarii se fac in cadrul C.E.O incepand de la nivel inalt pana la sefii de sectoare!!!!!!!!
  Sindicatele Miniere sunt de K…!!!!!!!!!!!
  Isi apara doar interesele personale!!!!!
  Asa zisi presedinti de sindicate din C.E.Oltenia au salarii la acelasi nivel cu managerul general sau cat Seful Resurselor Umane!!!!
  Eu nnu stiu cum mama dracului a ajuns Sorin Olaru,dintr-un parlit de electrician ,Seful Resurse Umane la C.E.Oltenia??????

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com