Şedinţă de foc! Rupe Toma Petcu pisica în două la CEO? Cine îl pârăşte pe Boza?

Cum o să împartă astăzi ministrul Energiei, Toma Petcu, banii la Complexul Energetic Oltenia? Echilibrare de salarii sau sumă egală pentru toţi? Reprezentantul acţionarului principal de la Complexul Energetic Oltenia i-a convocat pe toţi liderii de sindicat la sediul companiei, de la ora 09,30. Aceştia vor discuta pe tema creşterii de venituri şi de salarii de la Complexul Energetic Oltenia şi vor încerca să obţină medierea ministrului Energiei într-o direcţie sau în alta.

Şedinţă cu scântei!

O sacoşă cu memorii de la mineri pentru Ministrul Energiei au pregătită astăzi sindicatele. Aproape fiecare lider de sindicat a conceput câte o petiţie pentru reprezentantul acţionarului principal al Complexului Energetic Oltenia în care încearcă să explice care este situaţia companiei şi a salariaţilor. Ministrul Energiei va aduce cu sine o întreagă echipă de secretariat pentru a prelua toate problemele de la Complexul Energetic Oltenia, pentru a putea să îşi facă o imagine de ansamblu asupra situaţiei societăţii producătoare de energie electrică şi de cărbune.

2 comentarii la „Şedinţă de foc! Rupe Toma Petcu pisica în două la CEO? Cine îl pârăşte pe Boza?

 • 27 octombrie 2017 la 18:58
  Legătură permanentă

  oare te poti astepta la ceva serios cu finalitate corespunatoare de la asa lideri sindicali si asa administratie? Au vreo logica in ce fac? Daca nu-i afecteaza personal nu-i doare! Ce poti astepta de la unu ca Iovan?

  Răspunde
 • 27 octombrie 2017 la 23:12
  Legătură permanentă

  NU acceptati majorarea salariului in procente… asta duce la un dezechilbru mai mare, cereti sume invers proportionale cu salariile actuale

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com