Secretarul de stat Marius Dumitrașcu are ce-i trebuie, să fie șef în CEO: e rudă prin alianță cu Ion Iordache, liderul ALDE

Secretarul de stat în Ministerul Energiei, Marius Dumitrașcu, a dezvăluit ce îl leagă de președintele ALDE Gorj, Ion Iordache. Astfel, s-ar putea explica și promovarea lui Dumitrașcu pe un post de secretar de stat în Ministerul Energiei și mai nou pe un post de membru al Consiliului de Supraveghere. Marius Dumitrașcu este verișor cu primărița din Turceni, care la rândul ei este rudă cu liderul interimar al ALDE Gorj, Ion Iordache. Astfel, s-a ajuns la cea mai „bună” propunere pentru Ministerul Energiei.

Nepotisme

De altfel, Marius Dumitrașcu a spus că și-a depus CV-ul pentru un post de membru în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia încă din perioada campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.

Așadar se știa de două-trei luni de zile că reprezentantul ALDE Gorj urma să fie promovat în domeniul minier și energetic și avea cel mai bun sprijin în ruda sa prin alianță, Ion Iordache. Și cine este cel mai de încredere pe un post important, dacă nu o rudă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com