Se termină prima etapă a șomajului tehnic la cele mai importante cariere din CEO

Angajații EMC Roșia – Rovinari mai au o săptămână de șomaj tehnic prelungit. Acesta a fost extins ca urmare a apariției unor cazuri de coronavirus în rândul salariaților. Minerii vor sta acasă și săptămâna aceasta, urmând să revină la lucru, începând cu data de 11 mai. Este decizia Directoratului Complexului Energetic Oltenia.

De văzut dacă la subunitățile miniere respective vor fi luate măsuri corespunzătoare pentru a evita răspândirea coronavirusului. Este vorba de cumpărarea de măști și dezinfectanți, precum și de amplasarea unor separatoare în secțiile cu un număr mai mare de angajați care lucrează împreună.

„In contextul epidemiologic actual, conducerea CE Oltenia a dispus modificarea perioadei de somaj tehnic pentru salariatii Carierelor Rosia, Tismana, Pinoasa si UPRUM din cadrul EMC Rosia-Rovinari, in scopul reducerii riscului de contaminare. Astfel, perioada de somaj tehnic prevazuta initial pentru intervalul 25.05. – 05.06.2020, va fi devansata in intervalul 27.04.- 10.05.2020. Activitatea va fi reluata incepand cu data de 11.05.2020.”, anunțat Complexul Energetic Oltenia, după apariția unor cazuri de coronavirus la Cariera Roșia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com