Se mai discută bugetul CEO în Comisia mixtă?

Proiectul Bugetului de Venituri şi Cheltuieli de la Complexul Energetic Oltenia ar trebui să fie prezentat joi în Comisia Mixtă. Sindicatele şi administraţia se reunesc joi de la ora 13,00 la sediul Direcţiei Miniere pentru o nouă şedinţă a comisiei respective. Prezentarea proiectului de Buget a fost amânată de mai multe ori până acum, pe motiv că nu este gata. Iniţial se vorbea de mai multe variante de Buget care ar fi trebuit să fie prezentate sindicatelor.

În cele din urmă administraţia companiei a decis să lucreze la o singură variantă de Buget de venituri şi cheltuieli care urmează să fie îmbunătăţită în funcţie şi de solicitările sindicatelor. Există varianta ca nici în şedinţa de joi a Comisiei mixte administraţia să nu vină cu draftul Bugetului de Venituri şi Cheltuieli.

Cu toate acestea pe ordinea de zi a şedinţei mai sunt două teme de interes pentru salariaţii Complexului Energetic Oltenia. Este vorba de realizarea unor angajări şi acordarea unor ajutoare financiare pentru salariaţii foarte bolnavi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com