Se implică sau nu CEO în susţinerea mitingului PSD de la Bucureşti?

Organizarea mitingului PSD sâmbătă în Piaţa Victoriei din Bucureşti a ridicat o serie de semne de întrebare cu privire la implicarea sau nu a factorilor de răspundere din Complexul Energetic Oltenia în evenimentul respectiv. Există destui salariaţi ai Complexului Energetic Oltenia care sunt implicaţi activ în politica locală şi chiar deţin sau au deţinut funcţii de conducere în partide, indiferent de culoarea acestora. De data aceasta în incinta Complexului Energetic Oltenia nu este, cel puţin teoretic, voie să se facă politică.

Riscă şefii CEO implicarea politică a companiei?

În afara companiei, în timpul liber al liderilor de sindicat sau al simplilor angajaţi este permisă activitatea politică. Interzicerea activităţii de propagandă politică în incinta subunităţilor Complexului Energetic Oltenia este stipulată în regulamentul intern. Aşadar, o implicare, fie şi tacită a colosului energetic în acţiuni precum mitingul de sâmbătă nu este conformă cu normele interne.

Politicienii, indiferent de culoarea politică, au nevoie însă de angajaţii Complexului Energetic Oltenia. Fie şi pentru astfel de acţiuni. Din acest motiv le tot promit mixul energetic, hotărâri de Guvern cu exproprieri, grupa de muncă pentru condiţii grele şi altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com