Scapă Rotaru de demitere? Îşi asumă PSD înlăturarea lui Rotaru prin Hotărâre de Consiliu Local?

Şeful Marian Rotaru află luni, 26 noiembrie, dacă îşi va putea face în continuare pedichiura în biroul de la Direcţia de Patrimoniu, din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local se află un proiect de Hotărâre iniţiat de consilierii PNL. Primarul liberal Marcel Romanescu a declarat că se spune voinţei politice, dar nu a spus dacă susţine în mod explicit varianta demiterii prin Hotărâre de Consiliu Local a lui Marian Rotaru, omul care a stat cu picioarele în lighean în instituţia publică şi i-a fost realizată pedichiura de către o subalternă pricepută. În acest fel a afectat imaginea primăriei şi toţi aleşii sunt de acord că este necesar ca Marian Rotaru să plece sau să fie demis.

 

„Greu de ucis”

Cum nu vrea să plece, aleşii PNL au decis să iniţieze un proiect de Hotărâre pentru demiterea directorului de la Direcţia de Patrimoniu. La rândul lor, social-democraţii i-au cerut primarului să îl demită personal pe Marian Rotaru, iar legea ar fi de partea sa. Este greu de crezut că pesediştii îl vor demite cu mâna lor pe Rotaru, din moment ce i-au cerut acest lucru primarului Romanescu.

La rândul său, Romanescu nu vrea să se trezească dat în judecată de Rotaru şi să plătească salarii pentru o perioadă nemuncită. E adevărat, fără servicii de pedichiură. Astăzi se va tranşa totul în Consiliul Local. Majoritatea PSD-ALDE-PSRo va pune probabil sub semnul întrebării legalitatea demiterii lui Marian Rotaru de către Consiliul Local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com