Scandal uriaş în şedinţa CJ Gorj. Aleşii judeţeni ţipă unii la alţii! – „Luaţi bani doar să vă beţi cafeaua”

Scandal monstru în aceste momente, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Gorj. Consilierii se ceartă de zeci de minute în legătură cu situaţia conducerii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, acuzată de nereguli. Victor Banţa, de la PNL, este extrem de vocal. La rândul său, Gheorghe Grivei i-a transmis secretarei Judeţului că primeşte o mulţime de bani doar ca să îşi bea cafeaua. Preşedintele CJ Gorj, Cosmin Popescu, a anunţat că directorul DGASPC Gorj,  Dumitru Cotruna, a depus o cerere pentru a fi încadrat pe un post de execuţie, semn că a renunţat la şefia instituţiei. Până în data de 29 august, Cosmin Popescu va prezenta o propunere de director interimar pentru DGASPC până la organizarea concursului pentru postul de şef. Propunerea lui Cosmin Popescu va trebui să fie aprobată de consilierii judeţeni. Deocamdată, aceştia au aprobat trecerea lui Cotruna de pe funcţia de conducere pe o funcţie de execuţie, în timp ce Liviu Andrei, de la PMP, a cerut ca Dumitru Cotruna să plece de tot de la DGASPC Gorj.

One thought on “Scandal uriaş în şedinţa CJ Gorj. Aleşii judeţeni ţipă unii la alţii! – „Luaţi bani doar să vă beţi cafeaua”

  • 25 august 2017 la 13:40
    Legătură permanentă

    Scandal asa de ochii lumii….Cotruna una peste alta este foarte bun, de ce l-au fortat sa plece? fiindca nu asculta ordinele psd-ului, chiar daca e numit de ei, asta inseamna ca nu este psd-ist pana in maduva oaselor, cum nici Cosmin Popescu nu este, dar Cosmin Popescu tot un condamnat ramane indiferent ce are in cap… trebuia sa faca loc altcuiva.. o sa vedem care vedeta urmeaza….cum ei sunt peste tot nu ai cum sa faci fata… asa ca voi vedeti-va de treaba… la munca, pentru posturi grase sunt unii pe lista de asteptare mult mai pilosi, lor nici un concurs nu le sta in cale totul este dupa chipul si asemanarea lor, rude, cuscrii obligatii etc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com