Scandal pe o poartă de la Şcoala „Alexandru Ştefulescu” din Târgu Jiu

Un scandal de proporţii s-a iscat în spaţiul public, din cauza unei porţi închise, de la o şcoală din municipiul Târgu Jiu. Este vorba de Şcoala Generală „Alexandru Ştefulescu” din Târgu Jiu, care a fost închisă din cauza unei altercaţii între câteva eleve. Decizia l-a nemulţumit pe Leonida Belgher, de la PMP, care a mers să le ceară socoteală şefilor unităţii de învăţământ.

„Eu am fost acolo pentru că nu mi se pare normal să fie închisă poarta şi să fie blocată circulaţia. Am fost în calitate de cetăţean şi am discutat cu domnişoara director adjunct legat de această problemă şi nu a ştiut ce să îmi răspundă. Cum să ţină poarta închisă când aşa blochează Calea Eroilor şi părinţii nu mai pot intra în curte cu maşinile, să îşi aducă sau să îşi ia copiii de la şcoală. Eu am nişte prieteni cu copii la şcoală şi sunt revoltaţi”, a declarat Leonida Belgher, care a menţionat că a mers la şcoala respectivă din proprie iniţiativă, netrimis de primarul Marcel Romanescu.

Caragea se revoltă

„Eu nu ştiu în ce calitate a fost el acolo şi pe cine reprezintă. Dacă îl reprezintă pe primarul Marcel Romanescu, primarul să iasă şi să spună ce relaţie are cu Leonida Belgher. El nu putea să meargă în calitate de cetăţean acolo pentru că el locuieşte în Alimpeşti. Dacă a intrat în şcoală cum a vrut el şi a făcut scandal cu acea doamnă îmi cer eu scuze în numele lui. Poliţia Locală trebuie să sancţioneze astfel de comportamente. Nu poate să intre cine vrea şi când vrea într-o şcoală”, a spus Viorel Caragea, fost candidat la primărie.

Lădaru, acuzaţii dure

La rândul său, Eduard Lădaru, consilier local la Târgu Jiu, a spus că Leonida Belgher este vârful de lance al primarului Marcel Romanescu. „Este un vârf de lance al primarului Marcel Romanescu. Face astfel de lucruri pentru Romanescu sau în locul lui Romanescu. Să rezolve primarul aceste lucruri, dacă are nemulţumiri nu să-l trimită pe Belgher să facă ordine. Directorul Şcolii a luat o decizie pentru binele şcolii, având în vedere anumite circumstanţe şi trebuie să fie respectată această decizie. El conduce şcoala şi ştie cel mai bine ce are de făcut”, a spus şi Lădaru, consilier local al ALDE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com