Scandal într-un cunoscut club din Tismana

La data de 2 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unui club de pe raza comunei are loc un conflict între mai multe persoane și au intervenit pentru aplanarea conflictului.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că doi tineri de 17 și 32 de ani, din comuna Fărcăşeşti, respectiv orașul Târgu Cărbuneşti, pe de o parte şi doi tineri de 18 și 20 de ani, din comuna Padeş, pe de altă parte, în timp ce se aflau în incinta unui club de pe raza localității Pocruia, s-au agresat fizic reciproc. Cei 4 tineri au fost conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în dosar, faţă de cei 4 tineri a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăriri penale, fiind reţinuți pentru o perioadă de 24 ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.(IPJ Gorj)

Tinerii vor fi cercetaţi în stare de libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com