Scandal cu pistoale la Izvoarele

Poliţia Oraşului Turceni a fost sesizată ieri prin apelul 112 de un bărbat de 41 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în timp ce se afla într-un local de alimentaţie publică din localitatea Izvoarele, a fost agresat fizic de două persoane.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că apelantul, în timp ce se afla în localul de alimentaţie publică, a fost agresat fizic de doi bărbați de 30 și 31 de ani, din comuna Bolboşi si municipiul Târgu-Jiu, pe fondul unui conflict spontan. De asemenea, apelantul a folosit un pistol cu gaze în timpul conflictului, provocând leziuni ușoare bărbatului de 31 de ani.

În baza probatoriului administrat în dosar, față de doi bărbați de 31 și 41 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propuneri legale. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului și a tuturor persoanelor implicate.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice și nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.(IPJ Gorj)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com