Șapte persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier produs la Drăguțești

Pompierii gorjeni au fost solicitați să intervină duminică seară pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Drăguțești în care au fost implicate două autovehicule.

Apelantul semnala faptul că în urma impactului au rezultat două victime. La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu și două echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat că în urma impactului au rezultat două victime care aveau leziuni și care nu erau încarcerate și erau conștiente, intervenind-se pentru acordarea primului ajutor calificat.

Pentru că alte 4 persoane care se aflau în cele două autovehicule acuzau dureri și atacuri de panică, iar o persoană care a fost martor la eveniment a suferit un atac de panică, echipajele de intervenție au fost suplimentate deplasându-se de urgență la fața locului alte 3 ambulanțe din cadrul SAJ Gorj și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu. Toate cele 7 victime au fost transportate la UPU Tg-Jiu pentru investigații medicale suplimentare. Poliția a început o anchetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com