Salarii mai mari ca la CEO, la Consiliul Județean Gorj

Consilierii judeţeni au mărit din nou lefurile salariaţilor din Consiliul Judeţean Gorj, pentru ca veniturile nete să nu fie afectate de transferul contribuţiilor de la angajator la angajat. Vor avea salarii brute mai mari 145 de angajați ai aparatului propriu al Consiliului Județean, 262 ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului și încă peste 100 de la celelalte instituții subordonate.

Au salarii uriaşe

„Salariile au crescut în aşa fel încât niciun angajat din Consiliul Judeţean Gorj să nu aibe de suferit de la 1 ianuarie 2018. Ca urmare a trecerii contribuţiilor de la angajator la angajat. Vor rămâne cu acelaşi salariu net. Este o hotărâre legală, bugetul nu este afectat. Este acelaşi fond de salarii. Media este de 25%. Niciun salariat nu va pierde pe net. Salariile brute ale fiecărui angajat au fost majorate. Avem bani. Este acelaşi buget dacă noi plăteam contribuţiile pentru salariaţi. Au crescut contribuţiile la toţi salariaţii. Noi am avut o creştere pe medie de 25%. Avem un buget de zeci de millioane de lei pe anul viitor pentru fondul de salarii. Încă nu avem proiecţia de buget”, a spus Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Secretarul judeţului are un salariu ameţitor

Secretarul judeţului Gorj are peste 13.000 de lei salariul de bază, arhitectul peste 11.000 de lei, un director peste 10.000 de lei, un şef serviciu 9.000 de lei, un şef birou peste 7.000 de lei, un consilier juridic 6.000 de lei, iar un îngrijitor 1.900 de lei. Trai pe banii statului!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com