S.O.S. Salvati Isalnita (ll)

Angajaţii SE Işalniţa, din cadrul CEO, cer intervenţia urgentă a Directoratului, pentru a face verificări la termocentrală.

„La Isalnita lucrurile se misca cu repeziciune. Salariatii ingrijorati de perspectiva indisponibilizarii unor importante capacitati de productie din cauze imputabile Conducerii SE Isalnita incep sa-si infranga teama si sa spuna lucrurillor pe nume.

Abuzuri ca numiri de electricieni principali in camera de comanda a Termocentralei Isalnita ,fara un minut de pregatire profesionala-salariati de altfel buni in ceea ce faceau dar pusi in mod inconstient la pupitrul generatoarelor de 330 MW sunt strigatoare la cer. Iar Conducerea SE Isalnita semneaza cu nonsalanta decizii de numire,cu precizarea ca daca semneaza ,ei raspund !

Conducerea SE Isalnita debusolata este posibil sa inceapa prigonirea salariatilor nemultumiti. Asta in loc sa caute sa rezolve lucrurile foarte grave de care se face in mod constient vinovata…

Scrisori au trimise pe adresa Guvernului si Presedentiei

D-l Director Boza a fost anuntat de situatie pe pagina oficila a CE Oltenia.

Este posibil ca, in perioada imediat urmatoare Directoratul CE Oltenia sa ceara lamuriri si probe ale celor expuse de salariati si daca se confirma ,directorul Pestrea Gherghina Viorel si ing sef Mitroi Octavian sa fie DEMISI din functie.

Maine 13,11. 2018 este anuntata DEMISIA din sindicatul SE Isalnita a unui important si vechi membru in semn de protest la adresa abuzurilor si incapacitatii manageriale ale d-lor Pestrea Viorel si Mitroi Octavian ,precum si a lipsei de reactie a Sindicatului SE Isalnita -depasit de situatie!

Avand in vedere importanta strategica a acestei importante termocentrale, precum si iminenta sosire a iernii care se anunta grea , salariatii solicita interventia de urgenta a factorilor de decizie din CE Oltenia-Directorat,Consiliu de supraveghere.

Isalnita inca mai poate fi salvata si sa revina pe linia de plutire !”, potrivit lui Florin Cimpoieru, salariat al SE Işalniţa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com