S-au încurcat în clase! Directoratul CEO încă aşteaptă listele cu armonizarea salarială

Şefii de subunităţi din cadrul Complexului Energetic Otenia(CEO) nu au reuşit să finalizeze încă listele cu acordarea de clase de salarizare. Este vorba de cea de-a doua etapă a creşterilor de salarii, respectiv cea de-a doua armonizare a lefurilor. Aceasta a început înainte de sărbătorile pascale şi nu a fost încă finalizată. Împărţirea claselor de salarizare a revenit tot în sarcina şefilor de subunităţi din cadrul Complexului Energetic Oltenia, iar sindicatele trebuie să le avizeze prin semnătura liderilor de sindicat.

Trebuie să împartă suma de 25 de milioane de lei

Şefii de subunităţi trebuie să împartă suma de 25 de milioane de lei. La prima armonizare salarială a fost repartizată angajaţilor suma de peste 24 de milioane de lei şi au apărut numeroase contestări ale procesului de armonizare salarială, unii angajaţi primind mai puţini bani. Pentru cea de-a doua armonizare a lefurilor a fost stabilit şi un criteriu. Fiecare angajat să nu primească în total sub 100 de lei, dar nu mai mult de 350 de lei.

S-au încurcat în clase

Faptul că a apărut un criteriu de repartizare a claselor s-ar putea să îi fi pus în încurcătură pe şefii de puncte de lucru din Complexul Energetic Oltenia. Directoratul ar trebui să primească până luni, 16 aprilie, listele cu acordarea claselor de salarizare în vederea aprobării. Listele trebuie verificate în prealabil de Direcţia Resurse Umane. Clasele acordare trebuie aprobate cât mai repede pentru a putea fi primite de angajaţi în leafa aferentă lunii aprilie.

One thought on “S-au încurcat în clase! Directoratul CEO încă aşteaptă listele cu armonizarea salarială

 • 16 aprilie 2018 la 10:56
  Legătură permanentă

  Si in a 2 a armonizare s-au dat clase tot la cei din prima si nu 2 ci 3-4 clase.
  Sunt uni care au luat clase chear si cate 11-15 rog sa fie analizate bine de catre comisie.
  Iar cei ce in prima armonizare nu a luat nimic acu la a 2 a abea a luat si el 2 clase,ma refer la cei cu clasa 28-29-30.
  Nu este corect ca unul sa ia 15 cl. si altul 2 ca a avut clasa mare 28.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com