Ruşeţ are puteri sporite: responsabil cu predarea activelor către comunităţile locale

Fostul şef al Departamentului Administrativ din Complexul Energetic Oltenia, Ion Ruşeţ, a primit puteri sporite din partea conducerii companiei. Este vorba de scaunul din dreapta managerului general Sorin Boza. Ruşeţ, în calitate de consilier, va fi sfătuitorul numărul 1 al preşedintelui Directoratului, în special în ceea ce priveşte relaţia cu sindicatele. Cu toate acestea, Sorin Boza a declarat că se va ocupa personal de relaţia cu partenerul social şi nu va încredinţa altei persoane această misiune. Chiar dacă oficial lucrurile stau aşa, experienţa lui Ion Ruşeţ ca lider sindical îi va fi de folos lui Boza, în special anul viitor, la negocierea contractului colectiv de muncă.

Ce va face oficial Ruşeţ

Fostul senator a fost reactivat după ce a avut câteva luni grele în companie, fiind „izolat” la Medservmin. Este foarte clar că Ion Ruşeţ nu are numai prieteni în zona Executivului Complexului Energetic Oltenia, însă, în cele din urmă, a reuşit să îl convingă pe Sorin Boza, să îl promoveze, semn că i-a câştigat încrederea.

Cu toate acestea, Ion Ruşeţ va avea mult de alergat şi va sta la distanţă de sediul companiei, având în vedere că a primit misiunea să medieze cu autorităţile locale predarea terenurilor şi a altor bunuri imobile, precum cimitirele, bisericile, drumurile şi altele care acum se află în administrarea companiei. Adică mult de stat pe teren pentru Ion Ruşeţ în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com