Rotaru tot Rotaru: a golit o sticlă de apă de la un consilier după ce şi-a spus of-ul pe scena Teatrului “Elvira Godeanu”. Interpretarea a fost magistrală!

Marian Rotaru a urcat pentru prima data pe o scenă de teatru şi a oferit luni un recital de excepţie. În aplauzele şi chiar încurajările spectatorilor, directorul Direcţiei Publice de Patrimoniu Târgu Jiu şi-a depăşit condiţia şi a performat pe scena municipalului. Cu un costum curăţel, cu unghiile de la picioare pedichiurizate şi unse cu lac din belşug de îşi rupea veveriţa dinţii în ele, Marian Rotaru a început să denunţe şi să se autodenunţe. Din păcate, cel puţin aparent, nu era niciun sereist, securist, mason sau poliţist-procuror, rutierist sau măcelar prin sală. Frumos a fost când a venit cu hârtia că e bolnav, după care şi-a cerut scuze că şi-a tăiat unghiile şi că nu mai face data viitoare.

 

Ce e mai bun, la final!

Piesa a fost cam anostă în prima parte, dar răbdarea spectatorilor a fost răsplătită la final, când Rotaru a reuşit să obţină şi ropote de aplauze. Exerciţiul oratoricesc i-a uscat gâtlejul şi, la final, când lumea se ridica de pe scaune, a simţit prilejul să golească pe gât apa plată rămasă de la un consilier local, liberal sau de la PMP, în stilul “Viaţa e frumoasă dacă profiţi de ea – pune mâna şi bea”. Piesa de luni ar trebui să intre în stagiunea teatrului şi să taie şi bilete. Măcar să producă şi ceva politicienii locali, că de circ…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com