Romanescu și Adi Tudor își dispută parernitatea proiectului de modernizare a Parcului „Tudor Vladimirescu”

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat modernizarea Parcului „Tudor Vladimirescu”, din municipiu. Este vorba de un proiect care va reabilita complet spațiile verzi și va reconstrui tot parcul. Imediat ce edilul a făcut public proiectul, cu imagini, a urmat replica viceprimarului din Târgu Jiu, Adrian Tudor, care și-a asumat parrnitatea ideii de modernizare a parcului respectiv și a publicat imagini similare.

2021 va fi anul Tudor Vladimirescu. De altfel, săptămâna viitoare voi fi la București pentru un eveniment legat de acest…

Publicată de Marcel Laurentiu Romanescu pe Vineri, 1 mai 2020

„2021 va fi anul Tudor Vladimirescu. De altfel, săptămâna viitoare voi fi la București pentru un eveniment legat de acest aspect. Se împlinesc 200 de ani de la revoluția lui Tudor și trebuie să ne ridicăm la înălțimea momentului. Pregătim o serie de surprize pentru târgujieni pentru anul 2021 și vreau să vă dezvălui una dintre ele. Parcul ”Tudor Vladimirescu” va fi renovat. Avem un proiect impresionant pe care vi-l și prezint. Acest parc va arăta superb, va fi o adevărată încântare nu numai pentru locuitorii zonei, ci pentru toți târgujienii și mai ales pentru turiști. Am purtat numeroase discuții pe marginea acestui proiect cu ministrul Culturii și îmi doresc ca pe lângă viitorul parc, întregul ansamblu de evenimente organizate la Târgu Jiu să depășească toate așteptările.”, potrivit primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

La concurență, viceprimarul Tudor

Și viceprimarul din Târgu Jiu, Adrian Tudor, a anunțat pe pagina sa de socializare că 2021 va fi Anul Tudor Vladimirescu!

2021, Anul Tudor Vladimirescu!După 200 de ani orașul se întoarce la TUDOR!Târgu Jiul o să fie "capitala", pentru că…

Publicată de Adrian Tudor-Draghici pe Vineri, 1 mai 2020

„După 200 de ani orașul se întoarce la TUDOR! Târgu Jiul o să fie „capitala”, pentru că de la noi a pornit la drum România Modernă. Anul trecut am propus reamenajarea peisagistica a Parcului unde este amplasată statuia lui Tudor Vladimirescu. Era necesar să punem în valoare statuia, să intervenim la fântâna arteziană, mobilierul urban, etc. În urmă cu doi ani am propus Consiliului Local spre aprobare această investiție, și acum avem gata proiectul.  Nu sunt deranjat că Romanescu se laudă cu acest proiect (nu îl consider plagiat😉). Era momentul să înțeleagă ce important este patrimoniul local si istoria locală.  Sper sa realizeze ceva și pt monumentul de la Podul Jiului, am propus si aprobat în Consiliul Local. Este momentul să facem ceva concret pentru promovarea orașului (gardul cimitirului nu a avut efectul scontat), este momentul ca: DUPĂ 200 DE ANI ORAȘUL SĂ SE ÎNTOARCĂ LA TUDOR!”, potrivit lui Adrian Tudor, vicele din Târgu Jiu. Nicio legătură între numele familiei Tudor și prenumele cunoscutului Domn Tudor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com