Romanescu nu se aștepta la gestul lui Rotaru

Lovitură pentru primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, prin intrarea în cursa electorală a lui Marian Rotaru, de la PMP. Marian Rotaru a ieșit pe ușa din dos de la Primăria Târgu Jiu, după ce la ultimele alegeri locale a intrat pe cai mari. Și-a negociat un post de director la Direcția de Patrimoniu, în schimbul voturilor din Consiliul Local Târgu Jiu.

Nu a avut o viață liniștită la primărie. Aici s-a aflat de câteva ori în fața Comisiei de Disciplină după ce doi subalterni i-au cosit în curtea casei și după momentul Pedichiura, când o femeie de serviciu din subordine a folosit un lighean pentru a-i curăța unghiile de la picioare șefului ei. Marian Rotaru a negat tot timpul folosirea unghierei și a lacului de unghii și a spus că era bolnav și femeia de serviciu îi schimba o fașă elastică.

Intrarea lui Marian Rotaru în campania electorală la Târgu Jiu este un lucru la care Marcel Romanescu nu se aștepta, având în vedere imaginea zdruncinată a fostului director. Rămâne de văzut câți alegători mai poate mobiliza fostul primar de Lelești și dacă va putea scoate posturi de consilier locali. În mod cert, nu va fi unul dintre susținătorii primarului în campania electorală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com