Romanescu își ajută partidul: Nu mai vrea frați și amante la deconcentrate

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a dat o mână de ajutor partidului din care face parte când a declarat că nu mai dorește numirea de frați și amante la serviciile deconcentrate. Șeful PNL Târgu Jiu a dat astfel mână liberă organizației județene să treacă la schimbarea șefilor din județ, chiar dacă unii au rude în PNL. Este cazul directorului de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj.

Când a făcut declarația, Marcel Romanescu nu l-a luat în calcul chiar pe fratele său, care se află de câțiva ani la conducerea unui serviciu deconcentrat. Ori nu și-a dat seama ce spune, ori chiar a dat mână liberă conducerii județene să nu ocolească pe nimeni din analiza care va fi făcută la fiecare instituție în parte. Este adevărat că o parte dintre șefii de deconcentrate au fost menținuți în funcții, indiferent de cine a fost la guvernare.

Rămâne de văzut cum vor fi realizate schimbările de șefi anunțate la serviciile deconcentrate, dacă unii directori vor fi ocoliți. Anunțul liberalilor este că va fi făcută o analiză a performanțelor și activității fiecărui director în parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com