Romanescu își grăbește plecarea din PNL. Îi cere demisia lui Ludovic Orban

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu(PNL), îi cere demisia liderului PNL, Ludovic Orban, după ce președintele liberalilor a declarat că specialiștii din IT nu trebuie să fie scutiți de impozitul pe venit, pentru că este un privilegiu. Președintele PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat pe pagina sa de facebook faptul că Orban nu mai reprezintă valorile liberale și trebuie să plece din fruntea partidului.

„Solicit demisia lui Ludovic Orban din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal! Ca cetăţean al României care crede în oprirea declinului şi în restartarea în bine a ţării lui, ca preşedinte al PNL Târgu Jiu şi ca primar ales de români patrioţi, într-unul dintre cele mai roşii judeţe ale ţării – Gorj – luând act de declaraţiile impardonabile ale domnului Ludovic Orban, care doreşte diminuarea veniturilor IT-iştilor care n-au plecat, încă, din România, consider că dânsul nu mai reprezintă valorile şi principiile liberale şi că nu mai poate rămâne nici o zi în fruntea Partidului Naţional Liberal”, susţine Marcel Romanescu.

 

„Nici un bun român nu poate cere şi nu poate anunţa demararea unor măsuri legislative care să genereze amplificarea exodului specialiştilor IT din România şi împovărarea suplimentară a mediului privat, care este oricum sufocat la maxim prin măsurile falimentare luate de coaliţia PSD – ALDE. Căci o creştere a preţului serviciilor din domeniul IT induce în mediul privat efecte similare cu ale scumpirii carburanţilor. Într-o Românie în curs de informatizare, orice afacere depinde din ce în ce mai mult de anumite prestaţii IT, a căror scumpire ar genera efecte negative în lanţ. Nu mai punem la socoteală un alt efect pervers: alte câteva mii de IT-işti din România ar lua, şi ei, drumul Occidentului”, a mai scris liderul PNL Târgu Jiu.

 

„Această ultimă declaraţie a domnului Ludovic Orban încheie un lung şir de poziţionări politice fie anemice, fie nefericite, care i-au făcut pe mulţi să confunde, în mod nedrept, PNL-ul cu PSD-ul şi cu ALDE, şi să eticheteze acest partid naţional şi istoric drept <aceeaşi mizerie>. Am ajuns în situaţia în care noi, liberalii, ne punem singuri piedică în lupta cu un PSD dezorientat şi decapitat, măcinat de lupte interne, dar care va continua să-şi menţină influenţa asupra unor categorii largi de cetăţeni, ajutat de declaraţiile prosteşti ale unui preşedinte PNL slab, care nu înţelege mediul de afaceri. O astfel de persoană nu-şi merită locul în fruntea Partidului Naţional Liberal, şi consider că ar trebui să-şi prezinte de urgenţă demisia”, a mai spus liderul PNL Târgu Jiu. Marcel Romanescu se declară nemulțumit de statutul său actual în PNL Gorj și își poate căuta ieșirea din partid cu astfel de poziții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com