Romanescu, dispărut în pensiune sau în misiune!? Aurel Popescu i-a luat faţa.

Noul primar din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, apare în prim plan, doar la greve şi la proteste. În rest, vicele Aurel Popescu este cel care comunică în legătură cu situaţia investiţiilor de pe raza oraşului şi cam cu orice. Noul primar din Târgu Jiu va rămâne la fel de nou, probabil până în 2020 şi va da vina pe „greaua moştenire” a PSD  Sau poate, lumea nu şi-a dat seama, şi Marcel Romanescu nu vrea să se laude cu investiţiile din mandatul lui Cârciumaru. Cert este că e primar de câteva luni bune şi nu a prins hăţurile, chiar dacă nu îi vine să creadă a fost ales edil până în 2020, la Târgu Jiu.

Aurel Popescu e „responsabil” de partea de comunicare

Senzaţia este că viceprimarul Aurel Popescu este în multe momente cel care oferă toate informaţiile de substanţă din instituţie şi nu doar pe cele legate de greve, transmisiuni video ale şedinţelor de CL sau montarea sau nu a bradului de Cărciun în oraş. Deşi Romanescu ar fi putut să mai zică şi el ceva de noul stadion sau noua sală a sporturilor. Poate va spune măcar ce planuri are cu cele două obiective, pentru că nu sunt construite pe partid, adică pe PSD. O avea cine juca în ele sau nu şi altele. Măcar o nuntă, ceva să organizeze. Nu zice nimic.

Aurel Popescu spune ce ar trebui să spună primarul

Edilul nu spune nimic nici legat de faptul că, cel puţin stadionul municipal, va consuma resurse chiar dacă nu produce încă nimic. Nici pentru asta nu trebuie justificare. Nici măcar pentru că a fost investită suma de pese 20 de milioane de euro pentru modernizarea stadionului din Târgu Jiu. „Aşteptăm peste o săptămână o comisie din partea Companiei Naţionale de Investiţii pentru o evaluare. Este necesară încălzirea spaţiilor, după cum a reieşit din discuţiile cu firma constructoare. Vom găsi soluţiile legale pentru a asigura plata utilităţilor. Urmează şi o recepţie parţială a lucrărilor la începutul lunii decembrie. Am ajuns până la acest nivel şi ar fi păcat să nu avem grijă de noul stadion”, a spus tot Aurel Popescu, viceprimarul din Târgu Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com