Romanescu, ciuruit din toate părţile de către PSD. Târgu Jiu – oraşul cu trei primari.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, are mari probleme cu partea de execuţie în primărie. Problema principală este că el comandă şi nu are cine să execute. Edilul este înconjurat din toate părţile de PSD şi nu poate să facă nicio mişcare. Dacă nu se decide să arate cine este şeful în primărie şi că este şeful celei mai mari primării din judeţ, mai bine demisionează şi pleacă la cules de porumb.

Adi Tudor şi Aurel Popescu sunt primari când au ocazia

Dacă pe vremea lui Cârciumaru cei doi viceprimari, adică finul şi omul din umbră, nu aveau curajul să iasă prea mult în faţă, să nu îi afecteze imaginea edilului suprem, de data aceasta viceprimarii abia apucă să iasă în faţă. Aurel Popescu îl face zob pe Romanescu de fiecare dată când are ocazia şi pe la orice post de televiziune pe unde nu i se spune mai mult de „Bună seara!” şi „La revedere!”. Aurel Popescu a apărut pe la toate festivalurile din ultima lună şi i-a ţinut locul primarului, ca şi cum acesta din urmă era bolnav sau nu putea să iasă sub niciun chip din primărie, de teamă să nu se apuce careva să îi falsifice semnătura pe documente. Oricum, semnează ca primarul, mai rău decât Cârciumaru. Pesediştii au ieşit în faţă până şi cu problema gunoiului şi i-au „tras-o” din plin colegului lor de la Polaris, doar ca să îl scuture bine pe Romanescu. Adi Tudor se pozează cu ziariste prin Parcul Central, la ştiri de umplutură, doar ca să arate cine e mai primar decât primarul.

Pierde pe toate planurile

Marcel Romanescu pierde pe toate fronturile. Nimeni nu ştie unde stă ascuns. Pesediştii trag cu tunul în el şi sunt clar în campanie electorală. Nici măcar nu contează cine e candidatul PSD pentru 2020. Lui Romanescu PSD îi pregăteşte dezstrul: adica imaginea unui oraş lăsat de izbelişte, neguvernat. Asta este pură campanie electorală şi mai sunt trei ani până la alegeri. Pardon, un an. Până la europarlamentare. Iar cine câştigă la Târgu Jiu câştigă, în general, alegerile. Dacă nu se deşteaptă, Romanescu nu va fi în stare să execute ce a promis. Abia se va ţine de programul PSD de guvernare. Şi tot PSD va ieşi în câştig. Romanescu nu are contactul cu cei care l-au votat. Nu îi ştie nimeni de frică, nici măcar de ruşine. Primăria Târgu Jiu – Ţara nimănui şi a oricui.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com