Romanescu are de gând să îl invite pe Ponta şi la inaugurarea Stadionului Municipal

Edilul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, are de gând să îl invite pe deputatul Victor Ponta şi la inaugurarea noului Stadion Municipal. Cu toate că social-democraţii au transmis mesaje din care a rezultat indirect ca, pe viitor, primarul să fie mai atent cui trimite invitaţii la astfel de evenimente, jocurile ar fi făcute în privinţa persoanelor care vor participa la festivitatea de inaugurare a Stadionului Municipal.

Victor Ponta ar urma să facă parte dintre oficialităţile care vor tăia panglica, la fel ca şi la Sala Sporturilor. Acesta a şi fost motivul pentru care social-democraţii au lipsit cu totul de la eveniment şi a fost generat un şir lung de semne de întrebare în legătură cu jocurile politice care se fac în interiorul administraţiei publice locale. Acestea nu ar trebui să existe şi cel puţin pe anumite chestiuni politicienii ar trebui să lase orgoliile deoparte şi să se comporte normal. Şi aşa nu sunt prea multe panglici de tăiat prin judeţul Gorj. Măcar din când în când să dea semnalul că gorjenii pot fi uniţi de lucruri şi interese comune chiar şi pentru scurt timp, după care se pot „încăiera” liber în viaţa de zi cu zi sau în campanii electorale.

Marcel Romanescu a luat în calcul o nouă prezenţă a lui Victor Ponta la Târgu Jiu, având în vedere că finanţarea lucrărilor a fost aprobată în mandatul lui Ponta ca premier. Rămâne de văzut dacă social-democraţii gorjeni vor boicota din nou participarea la eveniment  sau îi vor lăsa din nou culoar liber lui Marcel Romanescu la panglică şi la imagine. Mai este şi varianta în care Victor Ponta nu se va prezenta la inaugurare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com