Romanescu a băgat sub preş proiectul privind amendarea celor care ating operele brâncuşiene. Ori taie în carne vie, ori trece la PSD.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, este doar umbra a ceea ce a promis în campania electorală. Cel puţin în privinţa promisiunilor legate de situaţia operelor brâncuşiene. Modernizarea Căii Eroilor pare o fantasmagorie. De fapt este restanţier la foarte multe capitole Marcel Romanescu, începând cu echipa nouă pe care a spus că o va aduce la primărie. Este vorba de cabinetul propriu unde nu a fost în stare să îşi promoveze profesionişti care să îl ajute într-o activitate pe care nu a desfăşurat-o vreodată. Sau, dacă nu era vorba de profesionişti, măcar să îşi fi găsit oameni de încredere şi nu sifonari sau oameni care au trecut imediat cu arme şi bagaje la directorii lui Cârciumaru pentru un covrig.

Ce facem cu bătaia de joc faţă de turişti

Romanescu nu a fost în stare să îi evalueze pe directorii din Primăria Târgu Jiu. Nu a prezentat public situaţiile financiare problematice, de teamă că nu îl va mai saluta nimeni pe holurile instituţiei. Oricum ar proceda, acum nu îl ascultă nimeni pe acolo şi fiecare e cu moşia lui. Liberalii au promis că vor anula Hotărârea de Consiliu Local prin care au fost instituite amenzi pentru cei care ating operele brâncuşiene. Pentru a face acest lucru, Marcel Romanescu trebuie să îi convingă pe majoritari. Adică întâi să se convingă pe sine că poate să o facă. Măcar să se apuce de mărunţişuri de genul ăsta, că, în rest, sunt slabe speranţe că vom vedea ceva în Târgu Jiu în următorii trei ani.

Mercedesul bine uns…

Vorba lui, chiar Romanescu spunea extaziat la un moment dat că PSD e un Mercedes bine uns. Ori dă cu pumnul în masă şi îi ştiu toţi din primărie de frică ori trece la PSD. Cel mai interesant ar fi să nu îl primească social-democraţii. S-ar putea ca pesediştii să prefere să îl lase pe Romanescu să piară pe propria-i limbă şi să îşi caute candidat. Dar ce se alege de oraş?!

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com