Reţinut după ce a incendiat un depozit de furaje

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați ieri prin apelul 112 de un bărbat, din comuna Stăneşti, despre faptul că a izbucnit un incendiu, la o claie de fân. La faţa locului s-a deplasat patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu, ocazie cu care s-a stabilit faptul că incendiul a izbucnit la trei clăi de lucernă şi o claie de fân, care se aflau pe terenul extravilan al unui bărbat, de 66 de ani, din localitate. Incendiul a fost localizat şi stins de lucrătorii din cadrul I.S.U. Gorj, iar cauza urmează a fi stabilită la finalizarea cercetărilor, nefiind puse în pericol alte clădiri, bunuri sau înregistrate victime omeneşti. În incendiu au fost distruse în totalitate cele patru clăi, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 5.000 de lei.

Echipa operativă constituită la nivelul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu a efectuat cercetarea la fața locului, ocazie cu care persoana vătămată a formulat plângere împotriva unui bărbat, de 42 de ani, din comuna Bumbeşti Piţic, bănuindu-l pentru fapta de distrugere prin incendiere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

La data de 20 octombrie a.c., în urma continuării cercetărilor de către lucrătorii Serviciului de Investigații Criminale și Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu, a fost probată activitatea infracțională a bărbatului, de 42 de ani. Față de acesta a fost luată măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. Urmează ca, în cursul zile de astăzi, să fie prezentat Parchetului și Judecătoriei Târgu Jiu cu propuneri legale. (IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com