Restricţii rutiere miercuri în Târgu Jiu, ca urmare a repetiţiilor pentru Ziua Naţională

Având în vedere manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României, în contextul împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire, în zilele de 28 noiembrie, respectiv 1 decembrie a.c., se va restricționa total traficul rutier, pe tronsonul strada Unirii, de la Podul Pasarelei CFR, către Calea București, în zona unității militare, după cum urmează:

– în ziua de 28 noiembrie a.c., în intervalul orar 10.00-13.00

– în ziua de 1 decembrie a.c., în intervalul orar 09.30-13.30.

Pentru desfășurarea, în condiții de siguranță a circulației rutiere, pentru traficul autovehiculelor cu masa maximă totală admisă mai mică de 3,5 tone, vor fi utilizate rute ocolitoare ca D.N.67 Drăgoeni – Preajba – strada Aviatorilor – strada Ciocârlău – bulevardul Ecaterina Teodoroiu.

De asemenea, ieșirea din municipiul Târgu Jiu a conducătorilor auto care intenționează să se deplaseze către Râmnicu Vâlcea, se poate realiza și pe traseul: strada Unirii – 16 Februarie – Dobrogeanu Gherea – A.I. Cuza – Republicii – Nicolae Titulescu – 9 Mai – Ana Ipătescu – Ghiocelului – Pelinului – Petrești – Sfântul Dumitru – DN 67.

Pentru traficul autovehiculelor cu masa maximă totală admisă mai mare de 3,5 tone vor fi utilizate următoarele rute ocolitoare ca D.N.67 Copăcioasa – D.J.663 Budieni – Barza- D.J.674 A Bucureasa – strada Ana Ipătescu – strada 9 Mai – strada Termocentralei.

Tronsoanele de drum restricționate vor fi semnalizate corespunzător, prin grija administratorilor drumului public, în speță, Primăria Târgu Jiu și S.D.N. Târgu Jiu, iar pentru dirijarea și informarea participanților la trafic, vor acționa polițiști din cadrul Poliției Rutiere Gorj și Poliției Locale Târgu Jiu.

În acest context, adresăm participanților la trafic, rugămintea de a se conforma semnalelor și dispozițiilor polițiștilor rutieri, precum și de a evita oprirea sau staționarea voluntară a autovehiculelor, pe străzile Calea București, Unirii, Tudor Vladimirescu, Mărășești, Dobrogeanu Gherea și Gheorghe Tătărăscu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com