Regele gorjean al imobiliarelor, autorizaţii pe bandă rulantă pentru blocul din strada Geneva. Consiliul Local a refuzat cumpărarea terenului.

Regele gorjean al imobiliarelor a obţinut în timp record autorizaţii pentru terenul din strada Genevei. Aici va fi ridicat un bloc de locuinţe, în ciuda faptului că aleşii locali s-au plâns că situaţia terenului nu este reglementată şi nu se va putea face mai nimic legat de posibile construcţii în zonă. Ei bine, se dovedeşte că aleşii locali şi statul în general este mult mai slab şi sub nivelul unor întreprinzători locali sau centrali care deţin toate pârghiile necesare pentru a-şi atinge obiectivele.

Şedinţe cu scandal la Consiliul Local

După cum se cunoaşte, aleşii din majoritatea PSD – ALDE s-au opus cu vehemenţă achiziţionării terenului din strada Genevei. Ba că era prea mare, ba că era prea mic, ba că nu era în regulă cu actele. Ba că terenul nu avea nu ştiu ce unghiuri. A venit şi afaceristul Narcis Ciocăzanu, a pus banii jos şi a cumpărat pământul de lângă sediul BNR. Ulterior, a reuşit să obţină toate autorizaţiile după care plângeau aleşii locali. Culmea este că pământul se află la câţiva metri de zona Căii Eroilor. Şi în aceste condiţii, regele imobiliarelor a reuşit să demareze recent lucrările. Aşa e statul, neputincios, deşi are, teoretic, toate pârghiile necesare, şi tot el eliberează şi autorizaţiile. Acolo ar fi trebuit să fie amenajată o parcare, să mai fie eliberate străzile din zonă. Nu s-a putut, de teamă că nu ar fi putut să fie obţinute toate autorizaţiile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com