Record. CEO împădurește aproape 200 de hectare de haldă de la EMC Roșia – Rovinari

Complexul Energetic Oltenia face demersurile necesare pentru împădurirea unei suprafețe uriașe de teren. Este vorba de o suprafață de 90 de hectare la cariera Peșteana Nord, în halda interioară. De asemenea, o altă suprafață, de peste 107 hectare se află în cariera Peșteana Sud, în halda interioară, între localitățile Urdari și Plopșoru. Este cea mai mare suprafață împădurită de Complexul Energetic Oltenia în ultimii ani.

„SOCIETATEA COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA S.A. – EXPLOATAREA MINIERĂ DE CARIERE ROŞIA-ROVINARI – CARIERA Peşteana anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Înfiinţare plantaţie silvică pe suprafaţa S=90 ha Cariera Peşteana – Halda Interioară Peşteana Nord”, propus a fi amplasat in localităţile: Fărcăşeşti şi Bâlteni, judeţul Gorj.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, strada Unirii, nr. 76, Târgu-Jiu, in zilele de luni-vineri, între orele 8,30-14,00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj.

SOCIETATEA COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA S.A. – EXPLOATAREA MINIERĂ DE CARIERE ROŞIA-ROVINARI – CARIERA Peşteana anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Împădurire halda interioară Peşteana Sud S=107,48 ha”, propus a fi amplasat in localităţile: Urdari şi Plopşoru, judeţul Gorj.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, strada Unirii, nr. 76, Târgu-Jiu, in zilele de luni-vineri, între orele 8,30-14,00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj.”, potrivit anunțurilor depuse la Agenția pentru Protecția Mediului Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com