Razie de amploare a poliţiştilor, în barurile şi în cluburile de noapte din municipiu. Galerie foto.

Poliția Română desfășoară periodic, acțiuni în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice.

În acest context, la data de 17/18 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu (Biroul de Ordine Publică, Biroului de Investigații Criminale şi Biroului Rutier), cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul de Investigații Criminale, luptătorilor din cadrul S.A.S. Gorj, precum și efective din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj au executat o acțiune de verificare a localurilor de noapte și a unităților de alimentație publică, situate pe raza municipiului Târgu-Jiu.

Acțiunea a fost organizată în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, în special a celor cu violenţă, pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, pentru verificarea normelor legale privind funcţionarea ori utilizarea construcţiilor sau amenajărilor cu încălcarea gravă a cerinţei de securitate la incendiu și pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică.

Cu această ocazie au fost verificate 3 cluburi de noapte, 11 săli de jocuri, 14 agenţi economici, 59 de autovehicule, peste 560 de persoane legitimate. A fost constatată 1 infracțiune (conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului), aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.950 lei și reținute 1 permis de conducere și 1 certificat de înmatriculare(comunicat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com