Război Vîlceanu – Weber pe tema CEO

Președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, solicită șefului PSD Gorj Mihai Weber să facă un exercițiu de sinceritate și să participle la o dezbatere televizată în care să se discute despre măsurile luate în sprijinul CE Oltenia și al angajaților companiei. Această discuție este absolut necesară pentru restabilirea adevărului, în condițiile în care deputatul PSD  continuă să plaseze informații mincinoase în spatiul public, inducând în eroare cetățenii.

PNL Gorj consideră că aspectele privind demersurile  fiecărui parlamentar din Gorj pentru sprijinirea Complexului Energetic Oltenia, trebuie lămurite public,  în condițiile în care PSD a început deja campania mincinoasă, intoxicând cu informații false angajații entității energetice. Cel mai recent fake-news postat de liderul PSD Gorj se referă la votul din Camera Deputaților pe un proiect privitor la acordarea condițiilor deosebite de muncă pentru salariații din zona Turceni. Ca să restabilim adevărul doar în privința acestei minciuni, sunt necesare următoarele precizări:

  1. PNL nu a votat împotriva acestui proiect, așa cum în mod mincinos a comunicat Mihai Weber. O sută de parlamentari,  printre care și cei  liberali, s-au abținut. Deputatul PNL Dan Vilceanu nu a participat la vot.
  2. Inițiativa supusă la vot este o prevedere care fusese deja  dezbătută și scoasă din proiectul inițial, în urmă cu un an, încă din faza dezbaterii în comisii, cu votul tuturor membrilor.
  3. Această prevedere a fost scoasă din proiectul initial, pentru că nu respectă legea pensiilor și încalcă principiul contributivității, fiind neconstituțională.

Repunerea în dezbatere a unui amendament, asupra căruia se pronunțaseră deja parlamentarii și fusese respins de acum un an, este încă o dovadă că singura preocupare a PSD este aceea de a păcăli angajații CEO și nu de a lua măsuri viabile pentru relansarea companiei și protecția  salariaților.

PSD continuă să mintă și să manipuleze angajații companiei, în condițiile în care liderii acestui partid nu au explicat nici până acum, de ce europarlamentarii PSD, la braț cu cei ai USR, au votat împotriva Complexului Energetic  Oltenia, la Bruxelles, săptămâna trecută. PSD și USR au ridicat la 60%  ținta de reducere a gazelor cu efect de seră până în 2030, în condiițiile în care propunerea inițială a Comisiei Europene a fost de 40%, ulterior majorată de Comisie la 55%. La Bruxelles, PSD și USR s-au aliat împotriva Complexului Energetic Oltenia și au ridicat ținta la 60%, o condiție nerealistă și aproape imposibil de îndeplinit, potrivit unui comunicat al PNL Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com