Răfuiala lupilor tineri din PSD pentru Primăria Târgu Jiu

Tinerii din PSD nu mai au răgaz şi îi suflă în ceafă lui Florin Cârciumaru, liderul partidului. Nici Mişu Weber nu este departe de răsuflarea tinerilor din partid care deja au dat startul la concursul pentru stabilirea viitorului candidat la fotoliul de primar la Târgu Jiu. În prim plan este unul dintre nemulţumiţii de  la alegerile trecute, cele parţiale, care nu s-a împăcat deloc cu gândul că în locul său a fost preferat viceprimarul Aurel Popescu. Este vorba de Adrian Tudor, actual viceprimar, care marţi l-a atacat dur pe primarul Marcel Romanescu, în problema parcării de la Piaţa Centrală şi a propus ca aceasta să fie administrată de primărie. În vizorul lui Tudor a intrat şi echipa din spatele lui Marcel Romanescu. În ceea ce priveşte o posibilă candidatură la fotoliul de primar, Adrian Tudor aşteaptă un sondaj din partea partidului şi susţine că nu va ceda fără luptă, deşi senzaţia este că Florin Cârciumaru şi Mihai Weber nu vor risca şi vor căuta alt candidat. Adi Tudor ştie acest lucru şi anunţă şi cum va ceda: dacă va fi depăşit în lupta internă din partid de un alt coleg. Lupta politică internă nu prea se leagă de sondajul extern, dacă va fi corect.

Luis Popa a intrat şi el pe turnantă

Un alt tânăr din PSD interesat de Primăria Târgu Jiu este Luis Popa, director în cadrul Polaris. În ultimele luni relaţia lui Luis Popa cu PSD a fost una sinuoasă şi ciudată, având în vedere decizia consilierilor locali din Târgu Jiu de a interzice aducerea de deşeuri din alte judeţe la depozitul din oraş, fără acordul Consiliului Local. Interesant este că focul s-a stins brusc şi peste deşeurile din alte judeţe s-a aşternut batista, ca pe ţambal. Luis Popa a anunţat că este decis să intre şi el în sondajele partidului, alături de colegii săi.

Adi Câmpeanu nu spune nu, nu spune da

Intrat, de asemenea, în cărţi ca o variantă bună pentru Primăria Târgu Jiu, este Adi Câmpeanu. Acesta a obţinut la ultimele alegeri 93%, dar spune că nu îl intereseză în acest moment primăria de la Târgu Jiu, însă declară că nu ştie ce va fi peste un an, doi sau trei. Adi Câmpeanu răspunde politic şi spune că nu are alte planuri decât cele pentru comuna Runcu, unde este ales primar cu cel mai mare procent din judeţ şi printre cele mai mari din ţară, deşi este foarte tânăr. Ar mai fi vreo zece potenţiali candidaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com