PSD se laudă cu Gorjul roșu

Social-democrații se laudă cu sintagma „județ roșu”, cu toate că în ultimii ani aceata are conotații negative. Pesediștii sunt mulțumiți că la Gorj a câștigat Viorica Dăncilă, în majoritatea localităților. PSD susține că va continua lupta pentru dezvoltarea județului Gorj.

„PSD Gorj, o echipă unită, devotată și responsabilă, care a arătat că implicarea aduce gustul victoriei! Mulțumim fiecărui coleg în parte pentru tot ceea ce a făcut, pentru efortul depus ca Gorjul să rămână un județ roșu. Mulțumim dumneavoastră, gorjenilor, pentru că ne apreciați și vă promitem că ne vom lupta să continuăm dezvoltarea județului nostru!”, potrivit unui anunț al conducerii PSD Gorj.

Declarația lui Cârciumaru

Senatorul de Gorj, Florin Cârciumaru, recunoaște însă că partidul a primit un vot de blam și îndeamnă la unitate:

„În ciuda rezultatului obținut de PSD la alegerile prezidențiale, noi, social-democrații, trebuie să fim mai determinați pe eșicherul politic din România. Totuși, PSD trebuie să acționeze cu calm, responsabilitate și în concordanță cu realitatea politică, întrucât Klaus Iohannis a câștigat alegerile pe fondul unui vot de blam dat de electorat PSD-ului. Partidul Social Democrat va milita pentru apărarea democrației și drepturilor românilor aflați sub guvernul liberal al lui Klaus Iohannis. Partidul Social Democrat va fi, în continuare, cea mai activă și fermă formațiune politică și va reacționa prompt, ori de câte ori Iohannis și guvernul său vor fenta legile și Constituția țării. În pofida rezultatului din acest tur electoral și a frământărilor interne, PSD va deveni mai unit și mai determinat pentru recâștigarea alegerilor locale din 2020, inclusiv a celor parlamentare de anul viitor. De fapt, unitatea este principiul pe care trebuie să se reformeze partidul, dacă dorim să redevenim în topul preferințelor electoratului din România. Trebuie să recunoaștem cu toții că partidul trece poate prin cel mai dificil moment și trebuie să lăsăm ambițiile și interesele personale deoparte, să nu ne întunece rațiunea. Din experiența noastră, am constatat că tensiunile interne ne fac rău tuturor și slăbesc și mai mult partidul . Pentru a evita aceste lucruri e nevoie de mai multă comunicare, toleranță, echilibru și înțelepciune. Totodată, situația actuală din PSD necesită o analiză profundă și luarea unor măsuri ferme pentru a repune PSD în prim planul politicii românești. Chiar și după aceste tensiuni, rămânem o echipă, rămânem împreună, așa cum am făcut-o întotdeauna în momente complicate. PSD este în continuare un partid puternic!”, potrivit lui Cârciumaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com