PSD se ceartă cu Marcel Romanescu pe meritele privind cumpărarea Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Licitaţia nu a avut însă loc….

Cu toate că licitaţia pentru cumpărarea Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu nu a avut loc, politicienii locali au început să îşi aroge merite în privinţa „succesului” privind afacerea respectivă. Deocamdată, „afacerea” nu a ajuns încă la faza de licitaţie şi, dacă nu erau atât de încurcate iţele privind Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu şi dacă nu era un obiectiv de cultură, era de mult vândută.

PSD este nemulţumit că Marcel Romanescu a început să îşi asume succesul deplin al achiziţionării Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Scandalul este în toi, însă şi liberalii şi pesediştii uită că licitaţia va avea loc abia pe 2 aprilie. Întâi să o cumpere, apoi pot să se certe cât vor.

PSD vrea merite colective, mizând pe faptul că primarul nu are majoritate

„Atunci când o echipă înregistrează un succes, meritul nu este numai al liderului, ci al întregii echipe. Cu atât mai mult cu cât, proiectele nu prind viață fără votul Consiliului Municipal. Să îți asumi, singur, că ai făcut munca unei echipe, că proiectul de achiziționare a Casei de Cultură îți aparține în mod exclusiv, că ai gândit, singur, strategia de achiziționare a  imobilului, nu arată nimic altceva decât ipocrizie și lipsa capacității de muncă în echipă. Faptul că spui opiniei publice adevărul, și anume că meritul pentru demersurile avansate privind cumpărarea edificiului aparține Consiliului Municipal, nu înseamnă că te afli în campanie electorală. Casa de Cultură este a fiecăreia dintre noi, nu este a unei singure persoane sau unui grup, este un bun al comunității locale. Sperăm ca ziua de 2 Aprilie să aducă edificiul în patrimoniul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, consilierii municipali votând cuantumul ofertei cu care se va merge la licitație”, potrivit unui comunicat de presă al PSD Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com