PSD, reacţie uluitoare la adresa consilierilor lui Romanescu: „Să le fie ruşine!”, spun pesediştii. „Sunt nesimţiţi!”, zic liberalii despre pesedişti.

PSD Gorj aplică o nouă lovitură sub centură PNL Gorj şi consilierilor locali din Târgu Jiu. Potrivit unui comunicat de presă, consilierii municipali ai Partidului Național Liberal nu reprezintă interesele cetățenilor din Târgu Jiu pentru că votează doar cu patimă politică, uitând că au fost aleși pentru a îi reprezenta. „Consilierii PNL nu au vrut ca și Târgu Jiul să se alinieze marilor orașe din țară care marchează, în 2018, Centenarul Marii Unirii 1918-2018. Motivul este uluitor! Proiectul a fost inițiat de către viceprimarii Adrian Tudor și Aurel Popescu, ceea ce le-a displăcut total aleșilor locali PNL care, rând pe rând, au votat împotriva desfășurării unui astfel de eveniment. Mai exact, s-au opus înființării unei comisii de lucru care să elaboreze și să propună Consiliului Local, un calendar de activități dedicate Centenarului Marii Uniri. Proiectul prevede ca din comisie să facă  parte reprezentați ai  instituțiilor de cultură din Gorj, dar și istorici, nicidecum oameni politici. Grupul de consilieri locali ai PSD Târgu Jiu au înțeles importanța unei astfel de manifestații și au votat “pentru” organizarea evenimentului care va pune în valoare orașul. Consilierii PNL merg pe linia dată de partidul din care fac parte, și anume, nu votează niciun proiect inițiat de vreun consilier PSD, în caz contrar riscă sancțiuni pe linie de partid. Să le fie rușine și să nu uite că trebuie să militeze pentru interesele oamenilor, nu pentru interese personale și politice! Biroul de presă al PSD Gorj”, potrivit unui comunicat de presă al PSD Gorj.

PNL Gorj a venit cu o replică similară și îi consideră „nesimțiți” pe pesediști:

„REF:   Pentru a distrage atenția de la atitudinea nesimțită a consilierilor PSD față de târgujieni, PSD-iștii emit comunicate de presă în care critică liberalii.

Tupeul și ipocrizia PSD-iștilor din Gorj sunt dezarmante pentru orice om de bun-simț.  Pentru a distrage atenția de la atitudinea absolut sfidătoare și lipsită de bun-simț a consilierilor PSD Gherghe și Tudor, care și-au bătut joc de o familie de târgujieni ce a participat la ședința de consiliu local, PSD-iștii au emis, astăzi, un comunicat de presă în care, culmea tupeului, critică activitatea consilierilor liberali.

În condițiile în care Gherghe mai avea puțin și scotea în pumni cetățenii din ședința de consiliu, atitudinea  sa  incalificabilă ținând primele pagini ale ziarelor și deschizând buletinele de știri, PSD-iștii își permit să mai comenteze asupra activității consilierilor liberali spunând că aceștia ”nu reprezintă interesele cetățenilor din Târgu Jiu”.

Poate că interesele cetățenilor din Târgu-Jiu sunt reprezentate de PSD-iștii care le bagă pumnul în gură și îi scot afară dintr-o ședință de consiliu local, ședință PUBLICĂ, conform legii.

Public, PSD-iștii sunt vădit incomodați de târgujieni, însă în birourile de la partid și în campaniile electorale reprezentanții PSD își amintesc cuvinte mari, gen ”interesul cetățeanului”, cuvinte pe care le folosesc fără pic de credință. În Târgu-Jiu, în 25 de administrație PSD, ”interesul oamenilor” a fost grav prejudiciat, minciuna și ipocrizia fiind cele care au guvernat, peste un deceniu, administrația PSD.

Închiderea principalelor unități economice, lipsa locurilor de muncă, sărăcia și depopularea, sunt efecte ale administrației PSD axată doar pe alimentarea camarilei de partid. Principalii angajatori în Tg-Jiu sunt instituții publice, iar majoritatea angajaților sunt membri ai PSD sau persoane din imediata apropiere a șefilor PSD.

Pentru că sunt incapabili să-și asume răspunderea pentru faptele lor, PSD-iștii , prin metode comunistoide și manipulatoare, încearcă să distragă atenția și să scape de oprobiul public, canalizând atenția cetățenilor spre subiecte artificiale.

PSD-iștii au demonstrat, încă o dată, că târgujienii plătitori de taxe și impozite sunt importanți  în ziua votului, în restul timpului îi incomodează și constituie doar motiv de batjocură”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com