PSD nu a reușit încă să-l miște pe Dumitrașcu din CS-ul CEO. Vișan și Maioreanu își fac însă încălzirea

PSD Gorj se află în momentul de față într-o criză de autoritate la nivel central. Liderii locali ai partidului și în principal Mihai Weber nu este luat, deocamdată, în calcul de premier sau de liderii din ALDE. După cum se cunoaște, Weber a încercat să îl scoată din Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia pe secretarul de stat Marius Dumitrașcu.

În cel mai bun caz, Weber poate să negocieze ceva pe plan personal și să tacă, pentru a nu mai dezgropa morții în cazul CEO. Cel puțin așa i s-a dat de înțeles, că Marius Dumitrașcu va rămâne secretar de stat și membru în Consiliul de Supraveghere al Complexului Enegetic Oltenia cu șanse de a ajunge președinte al CS.

Secretarii de stat din Ministerul Energiei își fac totuși încălzirea pentru CS, după ce au fost extrem de supărați de prestația din ultimele săptămâni a lui Dumitrașcu. Este vorba de povestea cu atribuțiile luate de la Vișan și oferite lui Dumitrașcu și returnate, dar și de criticile aduse de Dumitrașcu proiectului de strategie energetică realizat de Maioreanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com