PSD Gorj, fără reacție în cazul variantei ocolitoare

Social-democrații gorjeni sunt fără reacție în urma anunțului cu privire la anularea licitației pentru varianta ocolitoare. Este vorba de licitația organizată de CNAIR pentru contractul de 200 de milioane de lei care viza finalizarea lucrărilor la șoseaua ocolitoare a municipiului Târgu Jiu. Liberalii au transmis un comunicat în care îi atacă pe social-democrați pe tema variantei ocolitoare. Replica PSD Gorj se lasă așteptată.

Ce transmit liberalii

„În timp ce social-democrații gorjeni dădeau asigurări că centura ocolitoare a municipiului Tg-Jiu va fi finalizată anul acesta, Guvernul PSD anula licitația pentru continuarea lucrărilor. În campania electorală și nu numai, liderii PSD asigurau gorjenii că lucrările la centura ocolitoare vor fi finalizate anul acesta și, mai mult decât atât, mințeau oamenii că vor fi finalizate mai multe pasaje de cale ferată la Tg-Jiu.  Pentru a da o umbră de credibilitate minciunii, PSD-iștii gorjeni l-au adus la Tg-Jiu pe ministrul PSD Răzvan Cuc, care a mințit și el în legătură cu licitația pentru lucrările de realizare a centurii ocolitoare.

În urma discuțiilor pe care le-a purtat, ieri, primarul municipiului Tg-Jiu Marcel Romanescu cu ministrul Transporturilor – Lucian Bode, edilul a aflat că licitația pentru continuarea lucrărilor fusese anulată de Guvernul PSD.  ”Am fost la Ministerul Transporturilor să discut despre finalizarea centurii orașului și despre pasajele la calea ferată din municipiu. M-au așteptat câteva surprize de proporții, care nu fac decât să demonstreze încă o dată, dacă mai era nevoie, haosul și minciunile în care ne-au ținut cei de la PSD în toți acești ani. Ne amintim cu toții promisiunile și declarațiile liderilor politici ai PSD despre licitația referitoare la șoseaua ocolitoare, la cum dădeau drept sigură finalizarea lucrărilor în acest an. Ei bine, licitația despre care tot vorbeau pesediștii a fost ANULATĂ! Și ne amintim cu toții declarațiile aberante și fără susținere prin care încercau să mintă populația. Acum înțeleg și nevoia lor de a ține departe de aceste informații atât populația, cât și primarul municipiului. Odata cu învestirea noului guvern apar noi și noi informații despre dezastrul pe care ni-l pregătiseră.”, a declarat primarul municipiului Tg-Jiu – Marcel Romanescu.

De asemenea, primarul municipiului Tg-Jiu a aflat cu surprindere că despre pasajele de cale ferată nici nu se purtase vreo discuție, toate declarațiile PSD-iștilot gorjeni fiind propagandă ieftină, menită să inducă în eroare poplația.

Marcel Romanescu a precizat că este vorba despre pasajele de pe străzile Tudor Vladimirescu, Ana Ipătescu – 9 Mai și Mărgăritarului, care nu fuseseră prinse în niciun proiect.  De aceea, sunt așteptați la Tg-Jiu reprezentanți ai companiei de cale ferată astfel încât să fie găsite soluții pentru ca lucrările la aceste pasaje să demareze cât mai curând.”, potrivit unui comunicat de presă al PNL Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com