PSD Gorj a simţit cum bate vântul şi o susţine pe Viorica Dăncilă

Pesediştii gorjeni au venit miercuri cu un comunicat de susţinere a Vioricăi Dăncilă, după ce apele erau aranjate şi nu mai era pericolul ca vreun social-democrat cu o altă opinie să fie luat de „val”.

„Viorica Dăncilă este propunerea Partidului Social Democrat pentru funcția de prim – ministru al României, decizie luată în cadrul Comitetului Executiv Național, desemnarea acesteia fiind susținută și de către Organizația PSD Gorj.

Experiența acumulată în politică, în administrația publică locală și județeană, dar și în cadrul Parlamentului European, o  recomandă pentru a conduce Guvernul.

Avem convingerea că doamna Viorica Dăncilă  este persoana care poate continua implementarea măsurilor din Programul de Guvernare, putând reda stabilitatea politică și administrativă de care România are nevoie.

Sperăm ca președintele Klaus Iohannis să accepte propunerea noastră, iar întreaga echipă de la Palatul Victoriei să asigure o bună guvernare a României”, potrivit unui comunicat de presă al PSD Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com