PSD caută deja un candidat pentru Târgu Jiu

PSD Gorj îşi caută candidatul la Primăria Târgu-Jiu, pentru alegerile locale din 2020. Având în vedere că sunt multe orgolii în partid şi mulţi potenţiali candidaţi, social-democraţii se feresc să arunce pe piaţă vreun nume cert. Un prim posibil candidat a apărut în persoana viceprimarului PSD Adrian Tudor. Acesta a declarat că nu ar spune nu unei nominalizări.

„Foarte important, în acest an, este să lucrăm la motoarele organizației. Unii ar putea face pasul lateral, să coordoneze alte departamente. Am discutat cu preşedintele organizaţiei, Aurel Popescu. Este un mesaj transmis de electorat. Poate nici noi nu am comunicat prea mult şi prea bine. Partidul poate decide să fiu candidat, așa cum a hotărât, la un moment dat, să fiu viceprimar. Mi-am făcut datoria în această funcţie. Nu am dezamăgit organizaţia şi colegii de partid. Am 21 de ani în partid. Am experienţă în administraţie. Trebuie să creăm o echipă puternică şi găsim un candidat. Sunt şi alţi colegi care pot fi interesaţi de povestea asta şi pe care eu îi încurajez să vină cu idei bune pentru municipiul Târgu Jiu”, a declarat Adrian Tudor, după ce liderul PSD Gorj, senatorul Florin Cârciumaru, a spus că partidul va propune încă din 2018 un candidat la primărie pentru ca acesta să fie prezentat cetățenilor în campaniile electorale de la europarlamentare și prezidențiale.

Aurel Popescu este rezervat

Aurel Popescu, candidatul PSD din alegerile parțiale din 2017, este rezervat în declaraţii şi spune că oricare va fi candidatul acesta nu va reuşi decât dacă se va baza pe o echipă unită în alegeri: „S-au purtat şi se poartă discuţii. Am tras concluzii. Am învăţat ce am avut de învăţat. Nu dorim să riscăm. Dorim să câştigăm primaria Târgu Jiu, primării pe care nu le avem. Este primăria Motru. Depinde şi cum ne promovăm. Deschis, direct în luptă sau pe o perioadă mai lungă de timp. Nu discut, acum, despre candidaturi. Cred că trebuie să știm, să promovăm candidatul, dar fără o nominalizare până în cea de-a doua jumătate a anului 2019. Cred că după a doua jumătate a anului 2019 va apărea cineva care să spună că da eu doresc să candidez. Dacă nu ai organizația bine sudată, puternică și hotărâtă să lupte cu tine, riscurile sunt foarte mari.” a declarat Aurel Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com