PSD a deschis campionatul judeţean de autofelicitări în cazul ajutorului financiar obţinut de UATAA Motru de la Guvern

„Vești bune pentru locuitorii municipiului Motru! Guvernul României a alocat suma de 93,8 milioane lei, ajutor de stat pentru aprovizionarea cu cărbune necesar UATAA în vederea asigurării căldurii pentru locuitorii municipiului Motru. Alte 12 localități au primit ajutor în urma hotărârii adoptate de guvern în ședința de ieri, suma totală ridicându-se la 115 milioane lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului pentru asigurarea alimentării populației cu energie termică. Colaborarea dintre consilierii locali PSD Motru, viceprimarul Cosmin Morega, consilierul judeţean Dorin Hanu, parlamentarii PSD Gorj, Florin Cârciumaru și Mihai Weber, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a dus la sprijinirea SC UATAA SA și, implicit a motrenilor.

Cârciumaru a depus un jurământ, deci era obligat să ajute

“ Reprezint Gorjul, am depus un jurământ și voi face tot ce îmi stă în putință pentru a ajuta gorjenii. Fără acest sprijin financiar, UATAA avea probleme mari în această iarnă, iar nevoile motrenilor reprezintă una din prioritățile mele. Mă bucur că am reușit să ajut Motru, sprijinit de  întreaga echipă a PSD Gorj” , a declarat Florin Cârciumaru, preşedinte PSD Gorj. Motrenii plătesc cea mai ieftină căldură din ţară. Uzina de Agent Termic şi Alimentare cu Apă (UATAA) Motru produce gigacaloria la un preţ cu mult sub preţul de cost de la nivel regional şi naţional. Localitatea este singura din judeţul Gorj în care furnizarea agentului termic se realizează în regim centralizat. Preţul gigacaloriei este de 183 de lei, însă populaţia o plăteşte cu 160 de lei. Diferenţa este acoperită de Consiliul Local Motru, prin subvenţii plătite către Uzina de Agent Termic şi Alimentare cu Apă din municipiu.

Cele mai multe felicitări, lansate de Cosmin Morega

“În baza interpelărilor consilierilor locali PSD Motru la ordonatorul principal de credite  în vederea depunerii documentaţiei necesare alocării sumei de 93,8 milioane lei, Guvernul României ne-a alocat  ajutor de stat  pentru aprovizionarea cu cărbune necesar UATAA  ca să fie  asigurată căldura în locuinţele locuitorilor municipiului Motru. Doresc să aduc deosebite mulțumiri : Președintelui Consiliului județean Gorj -Cosmin Popescu, Prefectului Ciprian Florescu și, nu în ultimul rând, parlamentarilor PSD : Senator Florin Cîrciumaru și deputatul Mihai Weber. A fost alaturi de noi și Dorin Hanu – consilier județean și vicepreședinte PSD Gorj. Am fost deosebit de preocupat pentru această problemă vitală nouă , motrenilor. Dau asigurări că, împreună cu toţi colegii din Consiliul Local, vom face tot posibilul ca, în 2018, preţul gigacaloriei să scadă sau să rămână la nivelul actual.”, a declarat Cosmin Morega, viceprimar Motru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com