PSD a ajuns din nou la 3 candidați pentru Târgu Jiu

Social-democrații dau din nou în clocot pentru că nu sunt de acord cu inițiativa lui Mihai Weber de a impune un candidat la Primăria Târgu Jiu, fără să existe o majoritate a susținătorilor. Liderul PSD Gorj a anunțat la un moment dat că persoana trimisă în luptă pentru fotoliul de primar de Târgu Jiu ar fi Ciprian Florescu. Acesta era aprope bătut în cuie și ar fi trebuit un vot formal în organismul de conducere al PSD Gorj.

Ce a făcut Cârciumaru…

Problema este că fostul șef al PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a decis să dea publicității clasamentul cu primii clasați în sondajul comandat de partid. Primul ar fi Ciprian Florescu, fost prefect de Gorj și favoritul lui Weber, al doilea viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, și al treilea viceprimarul din Târgu Jiu, Adrian Tudor. Până la urmă s-au aflat nu numai numele și ordinea pe podium, dar și procentele obținute de cei trei.

Iar acestea nu sunt deloc mulțumitoare. Mai mult decât atât, când au văzut sondajul mai mulți activiști din partid s-au ridicat și au început să își spună păsul, mai ales că unii din cei evaluați în sondaj ar fi primit procente dintr-o singură cifră. Acum se caută din nou un candidat care să se lupte de la egal la egal cu Marcel Romanescu, edilul în exercițiu, dar care să beneficieze și de sprijinul larg al partidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com