Protest împotriva jupuirii animalelor pentru blană

Pe 23 decembrie, in fata Prefecturii Targu-Jiu va avea loc evenimentul „Spune Nu Blanurilor” organizat de Asociatia Free. Organizatorii vor oferi amănunte despre despre industria blanurilor!

Milioane de nurci, vulpi, ratoni, șinșile (chinchilla), dar și pisici și câini sunt uciși anual pentru aplicațiile de blană de pe jachete, cizme sau ciucuri de căciuli, cât și pentru haine întregi de blană, căciuli și obiecte decorative.

Animalele exploatate pentru blana lor își petrec scurta viață în cuști, iar apoi sunt ucise prin lovire, gazare sau electrocutare.

În România sunt ucise în fiecare an peste 240.000 de nurci și 13.000 de șinșile. Doar o lege care să interzică exploatarea animalelor pentru blană le-ar putea salva, iar pentru a obține acest lucru, avem nevoie de o populație informată și conștientă, care nu plătește pentru cruzime.

„Dacă ești iubitor de animale sau pur și simplu nu tolerezi nedreptatea, vino să dai o mână de ajutor pe 23 decembrie, la ora 16:00 (locația urmează a fi anunțată), în a informa oamenii despre cruzimea din spatele hainelor și accesoriilor din blană.

E de preferat, dar nu obligatoriu, să ai un laptop sau o tabletă la tine pentru a afișa filmări din fermele de blană. Puteți să descărcați clipurile de aici: https://goo.gl/8W2XjW iar aici găsiți un program de redare a filmelor în buclă: http://www.videolan.org/vlc/

Mai multe informații despre blană găsești aici: https://goo.gl/iFGjbf”, potrivit organizatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com