Proiectul privind scăderea vârstei de pensionare la CEO nu a fost votat tocmai de partidul care l-a propus. Dovada

Proiectul PSD privind reducerea vârstei de pensionare la Complexul Energetic Oltenia de la 57 la 55 de ani nu a fost votat tocmai de cei care l-au propus, adică social-democrații. În Comisia de Muncă proiectul a fost respins în bloc. Singurul vor pentru a venit din partea deputatului PNL Dan Vâlceanu, care a votat proiectul PSD.

„Atașez astăzi un extras din sinteza ședinței Comisiei pentru Muncă și Protecție Socială, când PSD a respins inițiativele pentru pensionarea minerilor, document pe care l-am promis. Raportul de respingere nu a fost încă publicat.
Inițiatorii-salvatori nici nu și-au susținut proiectul în comisie, iar apoi mințeau flagrant că nu a fost pe ordinea de zi. Proiectul lor a fost pe ordinea de zi, a fost respins, cu un singur vor împotriva respingerii. Al meu!
La comisie a fost prezent inclusiv Marius Budăi, dăncilul de la muncă, cel care a promis în Gorj un proiect pentru mineri și energeticieni, acum câteva luni, și a mințit.”, potrivit unei postări a deputatului PNL Gorj, Dan Vâlceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com