Proiectul–eveniment: „Cântece de Crăciun din Gorj și de dincolo de Dunăre”

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Tg-Jiu, în parteneriat cu Asociația Cadrelor Didactice de Etnie Română din Serbia, Liga Studenților din UCB și Asociația Studenților Timoceni de la Târgu-Jiu, a organizat în data de 13 decembrie proiectul-eveniment  „Cântece de Crăciun din Gorj și de dincolo de Dunăre”.

În cadrul proiectului-eveniment un grup de elevi și studenți etnici români din Serbia au participat la cercul studențesc al specializării de Inginerie și management în alimentație publică și agroturism cu tema: Obiceiuri și tradiții de Crăciun. Activitatea derulată a constat într-un spectacol de cântece si prezentări de obiceiuri românești, precum și de degustări de produse tradiționale românești.

Proiectul a mai cuprins participarea elevilor și studenților etnici români din Serbia, împreună cu  studenții de la Liga Studenților din UCB la un colindat în instituții din Târgu-Jiu, iar în cursul serii au participat la evenimentul organizat de Biroul Erasmus din universitate: International Culture Night.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com