Prognoza meteo pentru următoarele zile

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va deveni în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nord, nord-est si zona montană, dar numai izolat vor fi ploi slabe, trecătoare. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări la munte, dar local si temporar si în rest, în cursul zilei. În zonele joase de relief, vor fi conditii de ceată. Temperaturile maxime vor avea valori de la 18…20 de grade în nord si în centru, până la 30…31 de grade în sud-est, iar cele minime se vor încadra între 6 si 16 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre 3 grade, dar si mai ridicate pe litoral, spre 19 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI
Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat în cursul zilei si slab noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul, mai mult senin ziua, va avea unele înnorări noaptea în nord-vestul teritoriului. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări la munte si izolat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade in nordul litoralului, estul Transilvaniei si Maramures si 30 de grade in extremitatea sud-vestica si de sud., iar cele minime între 10 si 20 de grade, mai scăzute în depresiuni spre 4…5 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI
Vremea va fi în continuare frumoasă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în continuare frumoasă, dar va deveni călduroasă în sudul si sud-estul tării. Cerul va fi variabil în nord si la munte si mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade în Dealurile de Vest si în Maramures si 34 de grade în sud-est, iar cele minime între 7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei si 20…21 de grade pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare frumoasă, dar va deveni călduroasă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

TENDINTA

SAMBATA – Vremea se va mentine frumoasă, dar va fi călduroasă în mare parte din tară. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane si izolat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 26 si 34 de grade, iar cele minime se vor situa între 8 grade în depresiuni si 22 de grade în Dealurile de Vest.

DUMINICA, LUNI si MARTI – Vremea va fi călduroasă în majoritatea regiunilor la începutul intervalului, apoi se va răcori. Probabilitatea de ploaie va fi mai mare spre sfârsitul intervalului, în vest, centru si nord.(rtv)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com