Procurorul Pițurcă a acționat cu primitivism în cazul micuței Sorina. Trebuie să își găsească un alt loc de muncă

Procurorul Maria Pițurcă, din cadrul Parchetului Curții de Apel din Craiova, a acționat cu primitivism și, se spune, ilegal. Ar fi trebui să strângă probe, nu să o târască pe fetiță pe șosea. Meseria pe care o poate practica procurorul este prinsul oilor la mulgătoare, nu lucrul în civilizație și mai ales cu cei mici. Sau poate că România este un regim represiv și nu a aflat încă lumea.

„Mandatul de percheziţie la locuinţa asistentului maternal care o avea în plasament pe Sorina, fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă adoptată de o familie de români din SUA, viza strângerea de probe privind mai multe infracţiuni, printre care lipsirea de libertate, rele tratamente aplicate minorului, nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului, înşelăciune, informează news.ro.

Conform documentului publicat de unul dintre grupurile de susţinere a fetiţei, emis în 19 iunie şi valabil 15 zile, la locuinţa asistentului maternal Mariana Şărămăt se presupunea că se găsesc bunuri sau înscrisuri cu valoare probatorie în cauză.

Procurorul urma să strângă probe cu privire la infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului, înşelăciune, fals privind identitatea,uz de fals, împiedicarea accesului la învăţământul general obligatoriu şi rele tratamente aplicate minorului”, potrivit stiripesurse.ro. Potrivit specialiștilor, procurorul ar fi trebuit să meargă la domiciliul asistentului maternal cu un executor judecătoresc și cu un psiholog. Nu cu mascații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com