Primăriile au rămas din nou în rectificarea goală

Niciuna din primăriile din judeţ nu a primit fonduri la rectificarea de buget care a avut loc la jumătatea acestei săptămâni. O recunoaşte chiar preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu. Deşi multe primării se plâng de faptul că au ajuns la fundul sacului, şeful CJ Gorj nu este îngrijorat de faptul că la nivel local nu mai sunt bani pentru activitatea curentă. Este şi cazul Primăriei de la Stăneşti, unde de luni de zile s-a rămas cu lefurile neachitate. Bani au ajuns doar pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. Adică vreo 4 milioane de lei.

Poate în decembrie, poate deloc

„Eu am drămuit fondurile să nu fie probleme pe finalul acestui an. Ştiu că sunt primării cu probleme, dar acum nu au fost repartizate fonduri decât pentru domeniul asistenţă socială şi protecţia copilului.Ştiu că există încasări suplimentare din impozitul pe venit şi vor fi repartizate până la finalul anului. Există această variantă şi aşteptăm o rectificare de buget către final de an”, a menţionat Cosmin Popescu, şeful Consiliului Judeţean Gorj.

One thought on “Primăriile au rămas din nou în rectificarea goală

 • 24 noiembrie 2017 la 15:12
  Legătură permanentă

  Așa, și? Fonduri europene, fraților! Asociații, fundații din străinătate! Captați investitori! Ia nu mai stați la mila publică, orice BOU știe să stea ca găina-n boabe, da’ numai un bun administrator e capabil să fie și un bun primar, unul care să aibă și inițiative, care să fie interesat de binele comunității…
  Dacă vă alegeți primari toți tractoriștii, atunci să nu vă mai mirați că stă, prostu’ satului, cu mâna-ntinsă la fondurile de la județ și behăie că n-are bani! Într-o lume cu fluxuri financiare IMENSE, trebuie să fii IDIOT să nu poți face rost de bani pentru o primărie!
  Concluzie: NU MAI ALEGEȚI IDIOȚI PENTRU CONDUCEREA PRIMĂRIILOR DOAR PENTRU CĂ AU ÎNVĂȚAT SĂ VĂ MINTĂ FRUMOS ÎN CAMPANIE!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com