Primăria vrea să îi aducă acasă pe rovinărenii plecaţi la muncă în străinătate

La Rovinari a fost demarată o investiţie de 20 de milioane de euro. Vor fi înfiinţate 800 de locuri de muncă la o fabrică de sisteme de siguranţă auto. „Am fost prezent la demararea investiției de 20 de milioane de euro, pe care prestigioasa companie AUTOLIV o realizează la Rovinari. Este vorba de o fabrică de sisteme de siguranță auto, care va funcționa într-o hală de producție de peste 8000 de metri pătrați. În cadrul acestei fabrici vor lucra circa 800 de localnici.

Țin să mulțumesc managerilor companiei AUTOLIV pentru că au ales să investească în Rovinari. Decizia dumneavoastră ne reconfirmă faptul că în zona Rovinari există forță de muncă profesionistă și că noi, ca autorități locale, punem în aplicare o strategie eficientă de atragere a investitorilor.

Totodată, țin să asigur managerii companiei AUTOLIV că Primăria Rovinari le va acorda în continuare tot sprijinul pentru materializarea proiectelor pe care le dezvoltă în această zonă.

Nu în ultimul rând, deschiderea unei noi fabrici care presupune alte 800 de noi locuri de muncă reprezintă pentru mine, ca primar, garanția că din ce în ce mai puțini localnici vor migra în căutare de locuri de muncă și că tot mai mulți rovinăreni se vor întoarce acasă”, potrivit lui Robert Filip, primarul din Rovinari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com