Primăria Târgu Jiu vrea să introducă parcările cu plata prin SMS, după care va face şi parcările

Primăria Târgu Jiu, condusă de Marcel Romanescu, a venit cu o informaţie bombă, prin gura lui Marian Rotaru, noua portavoce a edilului. Rotaru zice că edilul i-a transmis o sarcină nouă. Adică să occidentalizeze un pic sistemul de parcare în municipiu. Dacă tot nu există parcări, măcar sistemul de plată să fie modernizat. Va fi foarte mişto, că dai un SMS şi o laşi pe madam cu bonurile fără serviciu. Şi aşa stau prin ger, ploaie şi caniculă să încaseze taxa de parcare, acum vor rămâne şi fără job. Stai că a lămurit-o Marian şi pe asta. Vor trece la departamentul Control. Îi vor verifica pe cei care vor trimite SMS, la numărul de pe tăbliţă. Cine nu va trimite se va alege cu un urlet în eter, să îşi plătească locul.

Hai că vin şi parcările prin SMS

Proiectul cu parcările plătite prin SMS va fi trecut prin comisia de circulaţie şi prin Consiliul Local. Vor urma şi alte proiecte. Unul chiar e genial. Vizează construirea de parcări pentru sistemul de plată a taxei de parcare prin SMS. Tare de tot!

„Lucrăm deja la proiectul privind introducerea sistemului de plată prin SMS pentru locurile de parcare. Vom identifica locuirle de parcare disponibile, vor mai fi amenajate. Se va lucra şi cu cele existente. Vom pune la punct întreaga documentaţie şi o vom prezenta comisiei pentru circulaţie din primărie, după care vom merge să susţinem proiectul în Consiliul Local. Este un sistem modern de taxare. Asta nu înseamnă că se va renunţa complet la taxarea tradiţională cu bon. Poate vor fi persoane care nu vor sau nu pot să plătească prin SMS. Va exista un taxator care îi va elibera bon”, a declarat Marian Rotaru, director în cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com